Центр политической информации «ДАТА»




2009-2010 Противсіх Василь Васильович. Передвиборна програма.

Опубліковано: "Урядовий кур'єр". - № 237 (19 грудня 2009 р.). - С 5.    

 

 

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАММА

кандидата на пост Президента України

ПРОТИВСІХ Василя Васильовича

 
     Дев'ятнадцять років я спостерігаю за незалежною Україною. Звідусіль чути: Президент за український народ, Прем'єр та уряд за український народ, депутати та парламент за український народ. І у мене виникає запитання: а хто ж проти українського народу, якщо він так поганоживе на власній землі?
 
     Разом з вами, шановні виборці, я хочу знайти відповідь на це питання.
 
     Певен, що багато хто з вас її вже знає, а точніше буде сказати відчуває на собі.
 
     Проти українського народу ті хабарники та крадії, які всі ці роки не займалися на своїх посадах нічим іншим, ніж власним збагаченням за наш з вами рахунок.
     Проти українського народу ті можновладці, які оточили себе зручними посадовцями, котрі зайнялися новим, нечуваним в світі бізнесом дерибаном державної власності та бюджету.
     Проти українського народу та місцева влада, яка зайнялася виключно розподілом народної землі, роздачею в оренду народного майна, збагаченням рідні та знайомих, розкішними забавками своїх дітей.
     Проти українського народу ті правоохоронні органи, які не в змозі приборкати бандитів та крадіїв, а від того зажадають «відкатів», стали їх «кришувати», а потім і разом з порушниками законів «відстрілювати» людей та глумитися над нашими дітьми.
     Проти українського народу усі ті «нафаршировані» політики, котрі навчилися гарним та красивим обіцянкам під час ток-шоу, але, прийшовши до влади будь-якого рівня, забувають про нас з вами першого ж робочого дня.
 
     Я прагну все це змінити. Разом, тільки разом з вами!
 
     Ми разом маємо покласти край бідуванню українського народу. І якщо ви довірите мені я обіцяю і буду нести відповідальність за свої слова: жоден з тих, хто обманював вас всі ці роки, не залишиться на державній посаді!
 
     Що нам всім треба зробити?
 
     Поміняти в усіх ділянках влади людей на тих, хто своєю чесністю, патріотизмом, працездатністю та професіоналізмом довів, що справді служить українському народові, нашій державі! Жодна посадова особа не має права на недоторканість: якщо вчинив злочин йди до буцегарні без огляду на чин чи звання!
     З усіх ділянок влади, з кожного робочого місця треба витиснути корупцію, кожна спроба дати хабаря чи отримати хабаря має стати злочином особливої небезпеки.
     З бізнесу треба зняти будь-які зайві податки, стягаючи лише єдиний державний податок у розмірі 10 відсотків — «десятини». Це має не тільки дати змогу людям розправити крила та створити багато нових робочих місць, скоротити непомірну кількість податківців та фіскальних служб, це відповідає нашій моралі та релігії!
 
     Я приведу до влади таких людей, які зможуть перетворити Україну на «Швейцарію для Східної Європи»: це має бути вільна зона для вкладання грошей, банківська система має працювати не на грабіж людей, а на такий високий розвиток і захист грошей, щоб у нас було не менш престижно розміщати вклади, ніж у «женевських кротів».
 
     Основні сили держава має спрямовувати виключно на соціальні програми — і першою з таких програм має стати програма захисту життя та екології. Україна з її надзвичайно багатою природою має стати справжнім зразком для Європи з точки зору захисту життя людей, захисту екології — річок, лісів, унікальних курортних зон. Ми маємо дбати перш за все про наше майбутнє. У країні Чорнобилю не може бути державних діячів, яким байдуже дивитися, що витворяють з нашою екологією.
     Я доб'юся того, щоб було повернуто навчання в 10 класах школи по звичній п'ятибальній системі, а до вузів всі без виключення вступали лише по екзаменах пільги мають надаватися дітям тільки після того, як вони вже зараховані до вузу та довели право на навчання по державним програмам. Дітей треба позбавити «рекрутства» в армії — наше військо має стати не тільки професійним, а й мобільним, дуже невеликим за чисельністю, добре озброєним та готовим справді захищати Батьківщиною, а не бути безкоштовною робочою силою для генеральських маєтків.
 
     Я маю досвід і знаю, як саме мають працювати місцеві органи влади. Головне вони мають виконувати накази людей, дбати про їх добробут, а не бути розподільниками «шарових» земель та прикриттям для шахраїв! Про місцеве самоврядування всі роки незалежності чути тільки балачки треба значно скоротити місцевих чиновників, але віддати на місця право залишати саме у регіонах більшість зароблених бюджетних коштів. Київ має не розподіляти все за регіони він має допомагати регіонам з користю витрачати на людей все те, що люди віддали державі у вигляді податків.
 
     Ми не маємо робити якихось спеціальних програм, «проривів», писати довгі та надзвичайно брехливі статистичні звіти. У нас розумні та освічені люди, серед яких багато фахівців своєї справи вони давно вже знають, що, де і як робити для людей.
     Кожен політик, який балотується до органів влади — як місцевих, так і центральних, — має дати письмову обіцянку в разі щонайменшого посадового злочину — хабаря, «відкату», «кришування» тощо —- бути не тільки притягнутим до суду, але й віддати державі майно, що належить йому та його родині.
 
     Я народився, зростав, набував освіту та досвід на український землі. І мені дуже боляче, що нашу матінку-землю, що нашу улюблену країну перетворюють на світове посміховисько! Геть всіх тих, хто довів нашу Батьківщину до цього!
 
     Ми маємо жити у вільній, красивій, заможній Україні!
 
     І до цього треба зробити перший крок віддати голос ПРОТИВСІХ Василю Васильовичу, якого народили українські батьки, який не хоче і не бути змінювати країну для життя своїх дітей та онуків, який хоче щастя всіх українським людям і який прикладе для здійснення цього всі свої знання та досвід, який готовий покласти на благо людей своєї Вітчизни все своє життя!
     Батьки народили мене Гуменюком Василем Васильовичем, все життя я вчився, працював, спілкувався саме з цим прізвищем. Але сьогодні я йду на те, щоб балотуватися у Президенти з прізвищем ПРОТИВСІХ, оскільки я - і певен у тому, що ви також — із святою ненавистю прагнете врешті-решт проголосувати проти тих, хто всі ці роки обманював вас, хто на цьому обмані наживав величезні гроші. Саме тому я хочу вийти на вибори, щоб остаточно поставити крапку у етапі брехні, крадіжок, розбазарювання та нехтування правами людини!
     Я йду захищати вас!   Я все зроблю, щоби люди в Україні були щасливі та заможні!
     Клянуся у цьому на святій Біблії!

<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net