Центр политической информации «ДАТА»




2009-2010 Пабат Олександр Вікторович. Передвиборна програма.

Опубліковано: "Урядовий кур'єр". - № 235 (17 грудня 2009 р.). - С 5.  

 

     ЗА НАС!

 

 

 

     ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА ОЛЕКСАНДРА ПАБАТА -

 

     кандидата на пост Президента України.

 
 
     Програми усіх політичних сил України зичили країні добра Але за вісімнадцять років незалежності жодного разу, жодну програму, жодної політичної сили не було повною мірою виконано.
 
     Причина очевидна - усі ці програмні декларації є привабливою обгорткою яка приховує дійсні інтереси наших політиків: забезпечення умов для свого бізнесу, власне збагачення, особисту славу.
 
     Тому країна котиться під укіс, а їх приватне багатство - росте. Тому країна - у ганьбі, а вони - у ток-шоу. Тому врятувати країну неможливо, доки наші керманичі живуть за схемами злочинного світу.
 
     Україна доти страждатиме від корупції, хабарників і тотального невиконання передвиборних обіцянок, поки цинічні ошуканці не будуть виведені за вухо з державних будівель.
 
     Тому найважливіше - і ми разом це зробимо! - створити таку систему управління державою, за якої зможе втілюватися потрібна нам, народу України програма розвитку. Програма, у якій негідникам буде незатишно, наче хробакам на сонці!
 
     Тому я, Олександр Вікторович Пабат, за дорученням українського народу іду у Президенти України з програмою "За НАС!"
 
 
     Я ПРЕДСТАВЛЯЮ ІНТЕРЕСИ НАРОДУ, А ЦЕ ОЗНАЧАЄ:
 
     В Україні не буде безробіття!
 
     Ми - українці - один із найпрацьовитіших у світі народів! Тому бідність і безробіття в нашій країні можуть бути тільки штучними! Ці ганебні явища зникнуть щойно від влади буде усунено тих, кому наша бідність вигідна! Сьогодні всі ми працюємо на колгосп - колективно-олігархічне господарство! Ми самі ледь жевріємо, щоб забезпечити процвітання 50 найзаможніших родин!
 
     Така система дуже вигідна олігархам, але я разом з вами її зламаю! Стратегічні підприємства будуть належати державі та забезпечувати людей роботою й гідною зарплатою. Основні багатства України працюватимуть на благо всього народу, а не на окремі клани! Усі промислові монополії   атомні електростанції, газова мережа будуть у державній власності та забезпечуватимуть весь народ!
 
     Україна не буде годівничкою олігархів!
 
     Влада чудово пам'ятає статтю Конституції: джерелом влади є народ. І вона робить усе, щоб звичайні люди - ми з вами - ніколи в житті до цієї влади не прийшли. Тому що ми не дамо тягнути з України останні соки. Але час цієї влади спливає.
 
     Тепер у нас є кому представляти інтереси народу! Народ довірив мені представляти інтереси мільйонів, тож я балотуюся на посаду Президента України. Разом ми створили свою, народну всеукраїнську передвиборну Програму! Разом ми очистимо країну від негідників, які називають себе владою! Владу буде по-справжньому народною! Україна стане державою для громадян, а не для олігархів!
 
     Україна не буде сировинним придатком!
 
     Багаті ресурси України будуть використовуватися тільки для виробництва реальних товарів, а не вивозитися задешево, як сировина. Торгівля з іншими країнами буде відбуватися на вигідні для України умовах. Ми маємо достатньо тямущих хлопців, щоб не плавити залізо для вивезення, а створювати машини для експорту!
 
     Сьогодні видобувати сировину та утримувати косарів олігархам вигідніше, ніж інвестувати в індустріалізацію та забезпечувати зарплатами країну інженерів. Але я буду домагатися того, щоб Україна на світовому ринку заробляла як висококласний фахівець, а не як чорнороб!
 
     В Україні не буде панування негідницької корупційної системи!
 
     Щоб вилікувати владу України від шахрайства, необхідно повернути таку міру покарання, як конфіскація майна. Вкрав - відповідай. Раніше гетьмани, які завинили, відповідали перед громадою життям. Тому чиновників, що не виправдали довіру, потрібно саджати за ґрати, позбавляючи майна. Я готовий провести повну й беззастережну люстрацію влади на всіх рівнях і гілках!
 
     В Україні не буде безвідповідальної влади!
 

     Я відстоюватиму принцип: «більше влади - більше реальної відповідальності». Народ вже починає створювати системи контролю влади -законодавчі, муніципальні, громадські. Разом ми створимо та налагодимо просту й прозору схему відкликання чиновника будь-якого рівня: від депутата селищної ради до президента. Разом ми повернемо мажоритарну систему виборів і запровадимо механіку звітів депутатів усіх рівнів перед виборцями. Влада повинна дослухатися до народу. Будь-яка влада: і та, яка існує зараз, і та, яку висунемо ми. Вона повинна звітувати перед своїм народом. Тільки за таких умов ми зможемо побудувати справді сильну державу!

 

 
     Я ПРЕДСТАВЛЯЮ ІНТЕРЕСИ НАРОДУ, А ЦЕ ОЗНАЧАЄ:
 
     Я забезпечу чесність влади!
 
     Я беру на себе відповідальність за створення чесної й ефективної системи керування країною! Адже джерела проблем України - не у системі лібералізму або системі соціалізму, а у безсоромній та ненажерливій корупційній системі! Це вона все псує й мутить воду, щоб прикрити свої злодійські лабіринти. Не буде чесної й ефективної державної системи - не буде України! Не буде народних цінностей у владі - не буде сильної держави! Ми разом створимо таку систему, коли надмірне багатство чиновника на тлі виснаження країни буде каратися й кримінально, і морально.
 
     Я припиню роз'єднання України!
 
     Сьогодні політики постійно розділюють нас. Розділяють по принципах «НАТО-Росія», «Захід-Схід» тощо. Роз'єднаними та слабкими набагато легше керувати, нацьковуючи їх один на одного. Я запроваджу систему покарань для тих, хто спекулює на питаннях світогляду, мови, релігії. Я буду жорстко зупиняти тих, хто захоче використовувати внутрішнє розмаїття України для своїх партійних рейтингів. Я не дозволю штучно перетворювати нашу несхожість із багатства на предмет безкінечних зіткнень і спекуляцій.
 
     Я припиню безглузді мовні конфлікти!
 
     Я не допущу, щоб українська мова залишалася предметом тиску на тих, хто звик говорити іншими мовами. Неукраїномовні народи України не зазнаватимуть приниження й утисків. У багатонаціональній країні не можна спекулювати питанням мови! Українську мову шануватимуть та плекатимуть з любові, а не з примусу!
 
     Я поверну Україні землю!
 

     Українська земля не може бути предметом купівлі-продажу. Ми не маємо право торгувати тим, що належить усьому народу. Втрата землі веде до втрати державності, а всі війни відбувалися через земельні зазіхання. Сьогодні ми можемо втратити українську землю без жодного пострілу, якщо не припинимо її розпродажу в інтересах олігархів. Розкрадені й вилучені за борги сільськогосподарські землі буде передано колишнім господарям або тим, хто буде готовий їх обробляти. Для цього я припиню всі спекуляції навколо мораторію. Також я впроваджу заборону на володіння землею для тих, хто не є громадянином України, систему жорстких лімітів на розміри приватних земельних наділів, а також скасую можливість передавати та приймати землю в заставу. На основні земельні ресурси буде відновлена державна монополія, і держава буде здавати землю в довгострокову оренду фермерським господарствам.

 

 
     Я ПРЕДСТАВЛЯЮ ІНТЕРЕСИ НАРОДУ, А ЦЕ ОЗНАЧАЄ:
 
     Україна буде по-справжньому розвиватися!
 
     Наших багатств - досить для незалежного розвитку. Україна повністю розрахується по зовнішніх боргах і не робитиме їх у майбутньому. Розвиток внутрішнього ринку й зростання рівня споживання дозволить українцям не залежати від криз в інших країнах. Я заохочуватиму кращі розуми, таланти, інвестиції на розробку тих інновацій, технологій і виробництв, які будуть потрібні в майбутньому. Україна буде державою з нормальною сучасною індустрією.
 
     Україна буде по-справжньому рости!
 
     Нас було 52 мільйона. Тепер - 46. Куди поділися 6 мільйонів наших співгромадян? Начебто не було ж війни? Нас знищують ненаситні апетити олігархів, їм не вигідне наше процвітання. У державі, яка націлена на розвиток, податки для багатодітних родин мають бути мінімальними, дитяча інфраструктура - розвиненою, здоровий спосіб життя - предметом пропаганди. У такій державі медицина має бути справді безкоштовною, ціни на ліки - контролюватися державою, а населення повинно харчуватися екологічно чистою продукцією.
 
     Тому я припиню безглузді й небезпечні експерименти в системі освіти. Професії вчителя буде повернуто престиж, школи отримуватимуть значні державні дотації. Державна монополія на вищу освіту буде відновлена, вузи, які не дають знання, а "торгують дипломами", буде скорочено. Те, що не змогла зробити за всі ці роки наша влада, ми тепер буде робити самі.
 
     Україна буде по-справжньому дружелюбною!
 
     Сьогодні наш гостинний і дружелюбний народ змушений носити тавро недалекоглядного сусіда. І все через дурість політиків. Ми не маємо права не дружити із сусідами! Ми не маємо права рвати відносини з Росією, лише тому, що це тішить чиюсь гординю! Ми не маємо права відвертатися від Європи, якщо це стало вигідно комусь із політиканів! Ми не маємо право принижувати свій народ на догоду примхам окремих лідерів і держав! Ми повинні стати дружелюбною країною!
 
     Україна буде по-справжньому справедливою!
 
     Несправедливо, коли 80 тисяч дітей України є сиротами. Несправедливо, коли інші тисячі вмирають від СНІДУ. Несправедливо, коли країна стає головним постачальником заробітчан у розвинені й сусідські країни. Несправедливо, коли на пенсію можна дозволити собі хіба капусту. Несправедливо, коли все це називається справедливістю. Ситий голодного не розуміє: і олігархи, і політики, які витрачають три наші пенсії тільки на один обід у ресторані, ніколи не створять справедливу соціальну систему в Україні! Тільки народна сила може знати, що таке справжня справедливість. У нас буде захищена старість, у нас буде щасливе дитинство, у нас буде турбота про всіх, хто її потребує.
 
     Україна буде по-справжньому народною!
 
     Влада, насамперед, повинна діяти в інтересах народу, а не у своїх інтересах. В Україні народ і держава не повинні бути заручниками олігархічних і політичних чвар. Недалекоглядність, амбіції й суперечки окремих політиків не повинні наражати на удари український народ. Вони обіцяли нам світле майбутнє, але результату - як не було. Бо обіцянки - це лише прикриття для злочинної системи правління країною.
 
     Я, Олександр Вікторович Пабат, за дорученням українського народу, іду у Президенти України:
 

щоб позбавити країну від негідників, які називають себе владою!

 

щоб зламати блаженство злочинної системи!

 

щоб відновити конституційну зверхність народу!

 

щоб жити по-українськи, правильно й весело!

 

щоб створювати чесну систему державного управління країною!
 
 
     Я йду до влади зі своєю Програмою - Програмою Спасіння країни!

<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net