Центр политической информации «ДАТА»




"Блок Безпартійних "Сонце". Передвиборна програма.

ДЖЕРЕЛО: Газета "Голос України", 18 лютого 2006.  

 

Передвиборча програма
Виборчого блоку „Блок Безпартійних „Сонце””
Всеукраїнського політичного об’єднання „Єдина Родина” та Партії „Жінки України”

 

«І для всіх, які населяють землю зійде Сонце правди та зцілення в променях

його
 
/Біблія/

 

«Всі розуміють, що є потреба сказати, ТА НІХТО СКАЗАТИ не може»

/Соломон /

 

«Ще багато маю сказати вам, але ви тепер не можете вмістити. Коли ж прийде

Він, Дух істини, то наставить вас на всяку істину; адже не від Себе

говорити буде, а буде говорити, що почує, і майбутнє сповістить вам»

/Іоан Богослов Златоуст/

 

«Оптимальний стан Світу буде досягнено з приходом Месії, як написано в

Біблії. Він буде людиною великої святості і ученості і буде виходити із

/історичного/ роду буде наставником і вождем людства. Він буде вчити

законам епіки і моралі, (буквально «помазаник») І, що найважливіше, він

 установить мир в усьому світі, Ми живемо в часи чудес інадіємось, що

 вирісший в усьому світі Інтерес /до всевизнаних законів буття/

наблизить нас до довгочікуваного ізбавлення, коли Світ дійсно стане місцем

обетування Бога»
/Сучасні міркування філософів і теософів/

 

Весь світ знаходиться, користуючись шаховою термінологією, у паті, ніби все є, а ходити нікуди, у всьому світі - планетарна всесистемна криза, базові закони буття - не здійснюються-не вигідно...

 

Предметом Програми Блоку Безпартійних «СОНЦЕ» є ЯВА досвіду розблокування всесвітньої системної кризи, починаючи з України.

 

Ідейною основою єднання людськості є ВИЗНАННЯ ТВОРЦЯ:
Ми визнаємо Творцем всіх перелічених людством: і Особистість, і Бога, і
Народ в їх триєдиній іпостасі, визнанням ТВОРЦЯ-СТВОРЦЯ-СШВСТВОРЦЯ, адже (по Біблії) все звершується - Людиною.

 

В цьому основа _ ВЛАСНИКА, ВЛАСНОСТІ, ВІДКРИТОСТІ СОЦІУМУ, його ШКОЛИ, ВЛАДИ, НАУКИ, Культури в цілому. Культури, в ново-економіці і виробництві, в ново-життєдіяльності якою винагороджується ТВОРЧА СШВСТАВЛЯЮЧА ПРАЦІ.

 

Сьогодні СТАН СВІТУ І ЙОГО СТРУКТУР такий, що ніхто нікого «перемогти» не може. І ... «найсильніші» лише осягом власних помилок «своєї непогрішності» починають ставати на шлях свого самоудосконалення. Що можливе лише в умовах МИРУ в усьому Світі.

 

«Ніщо в Світі немислимо без МИРУ», а «МИР звершується тоді, коли осягається...

 

ТРИЄДНІСТЬ «Духовного» «Інтелектуального» «Матеріального КОМФОРТУ, Пропорційно-Балансно-Згармонізовано ЗВЕРШУВАНОГО. Такий МИР настає і вже є, бо він всім вигідний: МИР В УСЬОМУ і у ВСЬОМУ Світі Він штучно, борьбо-силою не обмежує ні чиїх інтересів: від олігарха до звичайного працівника. Він не гальмує новоосягу всевизнаних, нині не використовуваних, загальнолюдських законів, прав і етико-естетичних норм, всевизнанних цінностей ТВОРЧОСТІ, ФІЛОСОФІЇ, ШКОЛИ.

 

Базою Системи Відкритого Соціуму є належне історичне визначення і визнання місця духовних структур (світських і церковних), місця Школи, Держави, Суспільства, місця Персони, Особи і Особистості в ньому. «ВИ – ТІ ЩО ВЕДУТЬ!ВИ – ПЕРШООСНОВА!, а не, як по Марксу «виробництво - перш за все».

 

Вирішення сучасних проблему України можливе - лише спільно з проблемами всього СУЧАСНОГО Світу.
Як Цілісної Системи Відкритого Соціуму.

 

     Як промінь сонця, крізь вікно, так і правда проникає крізь закриті двері в душі людей. І люди переходять від стану відчаю до стану великої надії, від мертвого песимізму в світ оптимізму та віри в краще.

 

     Ми об'єднуємо всіх тих, для кого цінності справедливість та свобода – загальнолюдські цінності, та невід'ємні права людини, надані Творцем - є основою та ціллю їх життя.

 

Ми створені для того, щоб своїм життям , своїми справами являли світло любові, добра і милосердя, взаєморозуміння та справедливості, щоб духовно вільні ми виконали своє призначення.

 

     Місія нашого блоку — принести в політику світло істини і правди Буття.

 

     Головне питання начасі - це не «комунізм чи капіталізм» , не «Європа, Росія чи Америка», не «Схід чи Захід», це питання про те, чи може людина жити без визнання Творця і чому вона хоче жити без Нього.

 

     Якщо це так, то небезпека не в тому, що вона не вірить ні в що, а в тому що вона тоді вірить будь у що. Це проявляється духовним розмежуванням та відчудженням людей в соціально-політичному економіко-правовому та політичному просторі.

 

     Це основна причина всіх суспільно-економічних та політичних колізій.

 

Наші тези:
1. У всіх нас, від народження, закладено почуття справедливості і свободи.
2. Принижуючи іншого і інше - сам не стаєш вищим.
3. В Конституції України проголошується відповідальність перед Богом. Тобто існує законодавче визнання Творця. А відповідно - і його
всевизнаних Законів.
4. Кожному корисно знати і впроваджувати в життя основні закони Буття.
5. Кожен має право на вибір. Життя по совісті — один із них. Турбота про батьків та повага до старших — одна із умов духовного розвитку і спадкоємності поколінь.
6. Життя це безцінний дар і право на нього не належить жодний людині. Ніхто не має права нанести шкоду життю іншої людини. Ніякі потреби не мають пріоритету над життям людини.
7. Падіння нравів та сексуальна розбещеність, приниження ролі сім'ї сирітство та багато іншого стали ознаками бездуховності та аморальності суспільства. Здорове статеве виховання може запропонувати тільки духовно здорове суспільство.
8. Бажання оволодіти чужим положенням, майном, місцем є аморальним і являється результатом вільного тлумачення поняття свободи. Джерелом цього є грішне безбожне серце людини в якому, живе заздрість.
Всі види власності є недоторканими. Має значення не форма власності, а відношення між людьми, та принципи на яких вони базуються.
Всі цінності світу немислимі без миру та досягнення соціального партнерства між людьми!
9. Головне завдання відповідальних політиків, державних мужів - привести Конституційні (світські) закони у відповідальність до природних, базових законів творіння. Це дасть можливість задіяти та впровадити в життя суспільства головний ресурс розвитку.
10. Справедливість судів і суддів, не можлива без їх особисто внутрішньої чистоти, совісті та чіткого розуміння відповідальності за життя та долі людей.
11. Законодавчі акти. що приймаються, не повинні суперечити базовим законам Буття, але гармонійно із ними співвідноситися.
12. Повага до старшого покоління, піклування про своїх батьків, згідно об’єктивних законів Буття, є обов’язком кожного. Невиконання цих законів, не відміняє їх.
13. Поважати власність у всіх її формах: матеріальну, інтелектуальну, духовну. Всі ці форми власності закріплено чинною Конституцією. Ніхто не наділений правом насильницького перерозподілу власності.
14. Один із головних принципів побудови гармонічного соціуму: не завдавати шкоди.
15. Бути ближче до природи, оберігати все живе, значить бути ближче до мудрості.

Наслідками ігнорування природних законів розвитку та загальнолюдських цінностей є загальна деградація людства планетарного характеру, розбалансованість всіх сфер суспільного життя.

 

Замислимось над слідуючим...

     Існує багато причин, якими можна пояснити виникнення людських проблем, але найголовнішою з них, на нашу думку, є світоглядна криза, і як наслідок — зміна пріоритетів та цінностей людського життя.

 

     Духовні, а не матеріальні цінності складають основу світогляду людини.

 

     Ми маємо засоби для того, щоб розрізняти добрі і погані справи. Засоби ці: закон внутрішній, або совість, і закон зовнішній - закони Буття.

 

     Совість євнутрішня духовна сила людини, або виявлення духу в людині. Совість, як внутрішній закон, властива всім людям.

 

     Задумаємось, як ми живемо і чи живемо ми по справжньому, якщо закони, які працюють у суспільстві працюють проти нас та суперечать природнім законам світотворення? 


<<назад

Сайт работает на BCMS при поддержке https://studiobrand.net